مدیریت دسته بندیها

30 مرداد 1401 دسته‌بندی: ماجوریس
مدیریت دسته بندیها
در ادامه، با مدیریت دسته بندی ها و دسته بندی مستقل در پنل اپ ساز برای انتشار منسجم و منظم محتوی دلخواه خودمان آشنا خواهیم شد.

داشتن دسته بندی در اپ، به محتوایی که برای انتشار آماده کرده اید، نظم و انسجام می بخشد و کاربر شما را نیز از سردرگمی نجات می دهد. در همین راستا شما نیاز دارید برای آیتم هایی که به عنوان محتوی در قسمت پست و یا محصولات تکی و نیز به عنوان محصول در محصولات فروشگاهی تعریف می کنید، حداقل یک دسته مشخص نمایید. برای تعریف دسته ها، شما از دو بخش می توانید اینکار را انجام دهید که در ادامه هر کدام را جداگانه توضیح خواهیم داد.

بخش دسته بندی ها در پنل ماجوریس

شاید بهتر باشد برای آموزش مدیریت دسته ها در اپ، نحوه درست کردن دسته های زیر را با هم بررسی کنیم. در بالاترین دسته، دسته ی خانه قرار دارد که به عنوان نقطه شروع دسته ها در نظر گرفته می شود.

دیاگرام دسته بندی

برای ایجاد دسته ریشه، در بخش محتوا، بر روی دسته بندی ها کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود. همانطور که مشاهده می شود در ابتدا، پنل هیچ دسته بندی ریشه یا اصلی ندارد. بر روی ایجاد دسته بندی ریشه کلیک نمایید تا به صفحه ایجاد آن بروید.

دسته بندی ریشه

با اینکار به صفحه ایجاد دسته بندی می روید تا دسته بندی ریشه یا روت را ایجاد نمایید. در قسمت نام دسته، عبارت خانه را وارد می کنیم. سایر تنظیمات در بخشی مجزا بررسی می شوند. با استفاده از دکمه ذخیره، دسته خانه را به عنوان ریشه دسته بندی ایجاد می کنیم.

ایجاد دسته ریشه

با اینکار به صفحه دسته خانه باز خواهید گشت. همانطور که مشاهده می شود هنوز هیچ زیردسته ای برای دسته خانه تعریف نشده است. از طریق دکمه افزودن زیر دسته در خانه، به صفحه ایجاد دسته می رویم.

افزودن زیردسته به خانه

در صفحه ایجاد دسته با در نظر گرفتن این که دسته ایجاد شده، زیر دسته خانه به حساب می آید، اسم دسته را محتوای آموزشی قرار می دهیم و ذخیره می زنیم. با تکرار این کار برای زیر دسته فروشگاه محتوی ، زیر دسته های مربوط به دسته خانه به شکل زیر لیست می شوند.

زیردسته های خانه

حال برای اینکه، برای هر کدام از زیر دسته های لیست شده بتوانیم زیر دسته تعریف کنیم یا زیر دسته های آن را مشاهده نماییم، با کلیک بر روی دکمه مشاهده، به صفحه مربوط می رویم. مشابه حالت قبل، با زدن دکمه افزودن زیر دسته های دلخواه خود را ایجاد نمایید. در زیر، زیر دسته های مربوط به دسته محتوی آموزشی را مشاهده می نمایید.

زیردسته های محتوی آموزشی

با تکرار فرایندی که برای دسته محتوی آموزشی انجام دادید، می توانید زیر دسته های دسته فروشگاه محتوی را نیز ایجاد نمایید.

زیردسته های فروشگاه محتوی

همانطور که در ابتدای این بخش گفته شد، این دسته بندی صرفا یک مثال است و شما می توانید ساختار درختی مدنظر برای دسته بندی خود را در اپ و تا چندین لایه ایجاد نمایید.

بخش دسته بندی مستقل

بخش دسته بندی مستقل در برنامه، این امکان را می دهد که شما چندین دسته بندی مستقل از ساختار دسته بندی اصلی داشته باشید. به عنوان نمونه، با در نظر گرفتن شکل زیر، فرض کنید که شما می خواهید مطالبی که به تازگی در زیر دسته های ریاضی، زیست و فیزیک منتشر کرده اید، در جای مشخصی نمایش دهید (توجه شود که شما دسته ای را که خودش زیر دسته دارد، نباید برای مطلبی به عنوان دسته بندی قرار دهید). برای همین یک دسته بندی مستقل به عنوان جدیدترین ها در محتوی آموزشی تعریف می کنید و این دسته را به عنوان دسته بندی دوم برای مطالب منتشر شده در دسته ریاضی، زیست و فیزیک قرار می دهید.

دیاگرام دسته بندی مستقل

همانطور که در تصویر بالا نیز مشخص است، دسته بندی های مستقل خود می توانند تا چندین لایه، زیر دسته داشته باشند و محدودیتی در این زمینه ندارند. برای ایجاد دسته بندی مستقل، در صفحه دسته بندی مستقل بر روی دکمه افزودن دسته بندی مستقل جدید کلیک نمایید.

ایجاد دسته مستقل جدید

با اینکار به صفحه ایجاد دسته می روید و شما می توانید پارامترهای مد نظر خود از جمله عنوان آن را برای این دسته تنظیم نمایید.

ایجاد دسته مستقل جدید
دیدگاه‌های کاربران
تاکنون دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
ارسال دیدگاه جدید
برای درج دیدگاه لطفا ابتدا سایت شوید
اپ ساز اپ راکت
مطالب مشابه
مدیریت محتوی (پست ها، برگه ها و محصولات تکی)

در این آموزش با قابلیتها و ویژگیهای پست، برگه و محصولات تکی در پنل اپ ساز ماجوریس آشنا خواهیم شد و نحوه ایجاد آنها و تنظیمات آنها را بررسی خواهیم کرد.

مدیریت محتوی (نظرسنجی‌ها و فرم‌ها)

در این آموزش سعی شده است که نحوه ایجاد و استفاده از نظرسنجی و فرم در پنل اپلیکیشن ساز ماجوریس تشریح شود.

طراحی و مدیریت صفحه اصلی در پنل اپ ساز ماجوریس

در این بخش، با قابلیتهای اپ ساز ماجوریس برای طراحی صفحه اصلی برنامه آشنا می شویم و از آنها برای طراحی متفاوت و جذاب صفحه اصلی برنامه استفاده خواهیم کرد.

مطالب تصادفی
تولید کلید امضا (JKS) برای برنامه‌ های اندروید

در این آموزش، با نحوه تولید کلید امضای jks برای امضا کردن برنامه های اندروید آشنا می شویم.

فایل کلید امضا (jks) چیست؟

فایل کلید امضا (jks) چیست و چه کاربردی دارد؟

نام نسخه و شماره نسخه در برنامه‌های اندروید چیست؟

در این آموزش بصورت کامل نام گذاری نسخه ها در برنامه های اندروید و مخصوصا در سیستم تولید خروجی برنامه اپ راکت را آموزش میدهیم.