نوروز مبارک! ۲۰% تخفیف بروی تمام پلن‌ها در جشنواره نوروزی اپ‌راکت با کد NOWRUZ تا ۱۳ فرورودین ۱۴۰۳

اصول طراحی آیکون

11 مرداد 1401 دسته‌بندی: آموزش اندروید
اصول طراحی آیکون
آیکون برنامه در صورتی که مطابق اصول طراحی شده باشد، معرف محتوی و حوزه برنامه می باشد و بنابراین در جذب کاربر و مخاطب تاثیر به سزایی دارد. در ادامه به بررسی این نکات پرداخته می‌شود.

آیکون برنامه در صورتی که مطابق اصول طراحی شده باشد، معرف محتوی و حوزه برنامه می باشد و بنابراین در جذب کاربر و مخاطب تاثیر به سزایی دارد. در ادامه، لیستی از این نکات گردآوری شده است:

  • سعی شود که در طراحی آیکون از ایده های جدید استفاده شود تا از این طریق آیکون برنامه شما را از سایر برنامه ها متمایز نماید و در نهایت شانس برنامه شما را برای نصب و استفاده توسط کاربر در میان لیست جستجو برنامه های با محتوی مشابه افزایش دهد. بنابراین با تخصیص وقت و هزینه مناسب به طراحی آیکون برنامه خود بپردازید و از افراد متخصص در این راستا بهره ببرید.
  • سعی کنید آیکون برنامه چکیده ای از کاربرد و محتوی آن باشد و از آیتمهای بصری ساده و گیرا استفاده شود. بهتر است از حداقل آیتمهای بصری استفاده شود و از متنهای تو در تو یا جزئیات ریز پرهیز شود.متون زیاد و در هم، زیبایی بصری آیکون را از بین می برد. پس حداقل متن با فونتهای خاص و جذاب در این زمینه استفاده شود.
  • از آنجایی که دستگاههای اندروید دارای صفحه نمایشهایی با ابعاد و تراکم متنوع هستند، لازم است که آیکون برنامه شما در اندازه های مختلف طراحی شود تا در دستگاههای مختلف با کیفیت ایده آل مشاهده شود. در همین راستا، باید آیکون خود را در اندازه 512*512 پیکسل و آیکون های تظبیقی خود را در ابعاد 1024*1024 طراحی کنید.
  • در این مرحله، شما می توانید از لوگوسازهای آنلاین برای طراحی آیکون اپلیکیشن خود بهره ببرد. این لوگوسازها، تعداد بسیار زیادی تصویر و نماد مختلف را به طور رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند و کاربران می توانند اندازه، فرمت و سبک آنها را به دلخواه خود تغییر دهند و یا از ترکیب امکانات موجود، آیکون مورد نظر خود را تهیه نمایند. در زیر تعدادی از این لوگوسازهای آنلاین را مشاهده می کنید:

طراحی آیکون های تطبیقی میتواند با کمک فایل نمونه لایه رویین ساده تر باشد:

icon-design-template
دیدگاه‌های کاربران
تاکنون دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
ارسال دیدگاه جدید
برای درج دیدگاه لطفا ابتدا سایت شوید
اپ ساز اپ راکت
مطالب مشابه
اصول نام‌گذاری بسته برنامه‌ها (پکیج‌نیم) اندروید

هر اپلیکیشن اندروید دارای یک نام اختصاصی تحت عنوان نام بسته یا همان پکیج نیم است که آن را از سایر برنامه‌ها متمایز می‌کند. در ادامه نحوه انتخاب نام بسته معرفی می‌شود.

تولید کلید امضا (JKS) برای برنامه‌ های اندروید

در این آموزش، با نحوه تولید کلید امضای jks برای امضا کردن برنامه های اندروید آشنا می شویم.

فایل کلید امضا (jks) چیست؟

فایل کلید امضا (jks) چیست و چه کاربردی دارد؟

مطالب تصادفی
طراحی و تنظیمات نویگیشن دراور (منوی کشویی) در پنل اپ ساز ماجوریس

در این بخش، یاد خواهیم گرفت چگونه نویگیشن دروار یا منوی کشویی صفحه اصلی اپلیکیشن را در پنل اپ ساز ماجوریس طراحی و تنظیم کنیم.

مدیریت محتوی (آزمون‌ها)

در این آموزش با طراحی آزمون و پاسخنامه آن در پنل اپلیکیشن ساز ماجوریس آشنا خواهید شد.

طراحی و تنظیمات باتوم بار در پنل اپ ساز ماجوریس

توی این پست، با باتوم بار صفحه اصلی آشنا می شویم و نحوه تنظیم کردن ویژگی های آن در پنل اپ ساز ماجوریس را یاد می گیریم.